Din Vinkurv

Din kurv er tom

- direkte fra vinbonden til dig.

Torbreck

Ejeren af Torbreck Vintners-huset, David Powell, har kørt stedet op helt fra bunden til i dag at være et hus, som berømmes af alle, der kan krybe og gå inden for vinbranchen. Da David Powell lige havde etableret Torbreck og havde sendt de første vine på gaden, ringede hans amerikanske agent og sagde: ”I managed to get your wines into Robert Parker”, hvorefter Powell udtalte: That’s great, but who the fuck is Parker”. Det fandt han så meget snart ud af, for over en nat brød huset massivt igennem internationalt, Parker havde nemlig betegnet Torbreck-vinene som nogle af verdens mest spændende vine. Siden er det blevet til utallige kåringer, priser og topanmeldelser, bl.a. er David Powell af The Wine Advocate blev kåret som Winemaker Of The Year. Og alt sammen på trods af, at vingården blev grundlagt så sent som i 1994. (Stokkene er naturligvis ældre)!

Torbreck Vintners ligger i Barossa Valley i de endeløse vidder og det bløde bakkede landskab i det sydlige Australien nær Adelaide – et perfekt område for vindyrkning med masser af sol, tilstrækkeligt med regn og en jordbund, der gør, at man kun sjældent er nødt til at tilføre vinen lidt syre. Selve domicilet kan betragtes som minimalistisk hvis ikke ligefrem ydmygt og består udelukkende af noget, der ligner et skur til får, to tanke og en primitiv pumpe.

Den passionerede David Powell er en sand ildsjæl, og Torbreck Vintners er produktet af tålmodighed, hårdt slid og stor kærlighed til vin.

.