Din Vinkurv

Din kurv er tom

- direkte fra vinbonden til dig.

Domaine Sarret

Domaine de Coussergues har været på Familien Sarret de Coussergues hænder i ikke mindre end 13 generationer, siden 1495! Domaines de Coussergues ligger i det bakkede landskab ca. 10 km fra Béziers i Languedoc. Jorden er både kalkholdig og leret, stenet og vulkansk og sammen med det varme middelhavsklima og en både topmoderne og traditionsrig druedyrkning er der ikke noget at sige til, at Domaine de Coussergues hører til i superligaen af Languedoc-vine.

Dette prisvindende domaine, som også er et af de største i Languedoc, dyrker 14 druesorter på sine marker, og hver eneste sort bliver behandlet individuelt for at få dens særlige karakteristika frem. Domainet råder over alt tænkeligt moderne udstyr til vinproduktion, men holder også stadig de gamle traditioner i hævd, der hvor det kommer den enkelte vin til gode.

Skulle vejen falde forbi har familien Sarret åbnet et fantastisk vinmuseum i den historieske vinmodningskælder. Domainet er med i den fornemme ”Club des Grand Vins de Châteaux du Languedoc”, der promoverer medlemmernes vine og arrangerer smagninger og deltager i vinmesser verden over.