Din Vinkurv

Din kurv er tom

- direkte fra vinbonden til dig.

Domaine Mas Brunet

Det var i 1960'erne, at Coulet brødrene, Pierre og Henri, indså hvilket enestående terroir de ejede.

På trods af affolkningen af ​​landdistrikterne på det tidspunkt, besluttede de sig for at foretage en større renovering og udvidelse af deres vingård – en beslutning vi nyder godt af i dag.

I dag, Syrah, Grenache, Roussanne, Merlot og Cabernet er nogle af de ædle druesorter, som florerer på Domaine de Brunet.

Deres sønner, Serge og Marc og voksede op i denne vindyrkende kultur, og sluttede sig senere til familievirksomheden. Gradvist har de indført moderne teknikker som supplement til deres forfædres ekspertise for at producere en god vin.

Mas Brunets vinmarker står stolt ved foden af ​​det storslåede bjerg, Séranne, lige i hjertet Causse de la Selle. Jorden er sammensat af en blanding af kalkfattigt rødt ler, sand og dolomit sten modelleret af tiden

De vinstokkene plantet i denne jord er også kærligt beskyttet af de tørre nordlige vinde, og det varme Languedoc solen.

På trods af de varme somre, giver undergrundens porøsitet en velkommen grad af fugtighed, der sammenholdt med de tørre nordlige vinde, skaber et ideelt klima for drue modning og smag.

Mas Brunets vine er efterhånden at finde på mange franske top restauranters vinkort, ligeledes for de hyppigt top anmeldelser af vinpressen.

Husets stil er absolut til den elegante side. Brunets topvin Cuvee Prestige smager som en krydsning mellem Bourgogne og det nordlige Rhone, dog uden at give afkald på det typiske urtede sydfranske præg.

 

No product found