Din Vinkurv

Din kurv er tom

- direkte fra vinbonden til dig.

Domaine du Bois de Saint-Jean

Familien Anglès historie i landsbyen, Jonquerettes, kan spores helt tilbage til 1650. Jonquerettes er en lille landsby, som klamrer sig til den stenrige bjergskråning her lidt øst for Avignon. Den stenede jord holder på varmen i de kølige timer, så vinstokkene aldrig bliver rigtig kolde. Men det mest fantastiske ved familien Anglès’ vinmarker og noget af det, der er med til at give Domaine du Bois de Saint-Jean sit helt unikke særkende og give masser af karakter, er, at markerne er så forskellige:

På bjergsiderne er jorden både sandet og leret, hvilket passer Syrah-druen glimrende.
Neden for bjerget har erosionen sørget for, at der ligger masser af småsten og sand, noget, som Viognier-druen er rigtig glad for.

Og på toppen af bjerget, på det store, stenede plateau, der klassificerer til Côtes du Rhône Villages, yder Grenache, Mourvèdre, Syrah, Carignan og Cinsault deres absolut bedste.

Domaine du Bois de Saint-Jean er 100 % familiedrevet og –ejet. Familien lægger stor vægt på, at hver enkelt vin skal have sit helt eget udtryk, samt at vinproduktionen varetages miljørigtigt.

Vi har håndplukket seks vine (fem røde og en hvid), der er repræsentative for Domaine du Bois de Saint-Jean, og som viser diversiteten hos en særdeles interessant producent.

Domaine du Bois de Saint-Jean