Din Vinkurv

Din kurv er tom

- direkte fra vinbonden til dig.

Vinsmagning

Vinsmagninger på havnen med fantastisk udsigt.

Hagelquist Vine afholder engagerede, underholdende og originale vinarrangementer og smagninger med op til 40 deltagere i store, lyse lokaler, som emmer af stemning på Aarhus Havn.

Hagelquist Vine har 15 års erfaring med afholdelse af smagninger på alle niveauer og med mange muligheder for tematisering for eksempel efter lande eller helt ned i den enkelte region. Det kan også være ”Vinhandlerens favoritter”, som er en introducerende og ”bred” smagning. Det meste kan lade sig gøre. En smagning tager typisk mellem to og fire timer, hvis der er et let måltid.
 

Et arrangement kan strikkes sammen, så det passer præcis til jeres behov og ønsker – det kan som sagt være tematisk, vi kan sørge for mad – ost/pølse, charcuteri-bord eller en tre-retters middag.


         
 

De gode folk fra Hagelquist Vine kan selvfølgelig også flyttes – så vinarrangementet kan ligge præcis, hvor du ønsker det.

Ring og hør nærmere hvis du er almindeligt eller ualmindeligt interesseret i vine, hvis du har lyst til at spice et bestyrelsesmøde eller et firma arrangement op med en fælles oplevelse, vil overraske en god ven, har en vinklub eller noget andet. Så laver vi et arrangement, som passer til dit behov.