Din Vinkurv

Din kurv er tom

- direkte fra vinbonden til dig.

Vilkår

Handelsbetingelser


Om virksomheden


Hagelquist Vine ApS
CVR: 24243966


Adresse:


Hagelquist Vine
Balticagade 7
8000 Århus C
Danmark

Alle priser hos Hagelquist Vine er inklusiv moms men eksklusiv forsendelse. Produktsortimentet opdateres og udskiftes løbende. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede produkter, trykfejl samt afgiftsændringer og anden force majeure, som Hagelquist Vine ikke kan kontrollere.


Priser


Alle priser er angivet i danske kroner og inklusive 25% moms og punktafgifter men eksklusiv forsendelse.
Produktsortimentet opdateres og udskiftes løbende. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede produkter, trykfejl samt afgiftsændringer og anden force majeure, som Hagelquist Vine ikke kan kontrollere.


Betaling


Hagelquist Vi modtager betaling via:

- Dankort, eDankort, VISA Dankort, Master card, Maestro, JCB og VISA Electron.
- Bankoverførsel (Obs! e-handelsfonden anbefaler betaling med kort).

Betalingen vil ved brug af betalingskort først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Hagelquist Vine krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol og det betyder, at det kun er Nets, der kan læse informationerne. Hverken Hagelquist Vin eller andre kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Ved betaling via bankoverførsel sender vi din ordre så snart betalingen er registreret på vores konto.

Vores bankoplysninger er:
Reg: 6181, Konto: 237213
Sparekassen Kronjylland, Århus


Reklamationer


Hagelquist Vin ApS yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Flasker med "prop" og andre former for dårlig smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. Såfremt der forekommer "prop" i mere end en ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af Hagelquist Vine ApS som en reklamation, og Hagelquist Vine ApS vil i sådanne tilfælde foretage ombytning, men dog ikke nødvendigvis til samme årgang. Den nævnte reklamationsret vedrørende vine med "prop" m.v. skal gøres gældende snarest muligt, og sådanne vine skal uden ugrundet ophold fremsendes til Hagelquist Vine ApS, såfremt kunden ønsker ombytning. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

I tilfælde af, at flasker er beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til Hagelquist Vine ApS.

 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved tilbagebetaling til dit betalingskort eller i særlige tilfælde ved bankoverførsel. Hagelquist Vine har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

 

Returnering/Fortrydelsesret


I følge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret, men vi tilbyder dig 14 dages ombytningsret til andre produkter fra det tidspunkt, du har modtaget vinen. Hvis du vil returner varen til os, skal dette ske efter forudgående aftale og for købers regning. Husk at medsende kopi af fakturaen. Den returnerede vin og emballage skal være i samme stand som ved leveringen. Vin solgt via forsalg, rest- og udsalg samt specielt hjemtagne varer byttes ikke.
 


Persondatapolitik


Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Hagelquist Vine, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for Hagelquist Vine.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse og e-mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Man kan valgfrit få sin e-mail adresse optaget på en mailingliste hos Hagelquist Vine, således at man løbende modtager nyheder, tilbud og anden information. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.


Levering


Hagelquist Vine sørger for sikker levering med Post Danmark eller med fragtmand, afhængig af ordrens størrelse. Vi leverer så vidt muligt fra dag til dag hvis ordren afgives inden kl. 10.00.

Hagelquist Vine kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller hos fragtmand. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Hagelquist Vine naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Fragtmandens leveringstid til de Danske øer er variabel.


Leveringsomkostninger


1-6 flasker 75 Kr.
13-? Flasker 150 Kr.

Alle ordrer over 5000 Kr. leveres fragtfrit

Prisen og leveringstiden for forsendelser til udlandet varierer alt efter, hvilket land varerne skal sendes til.
Forespørg venligst på vin@hagelquist.dk før bestilling ang. Fragt til udlandet.